€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens paraplu Louise
Aantal: 1
Uw prijs
22,95

Lilliputiens paraplu Louise

Artikelnr 86896
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,95

Wanneer het regent, verschijnen verrassingen, dus laat de regen maar komen. Met je vriendin Louise de eenhoorn en haar vrienden de vos en de hond om je heen is het gewoon gezellig om in de regen te lopen en eens een keer in een plas te stampen! Ojee!! Toch een beetje nat...Geen scherpe punten aan deze paraplu, maar mooi afgewerkt met rode bolletjes. En ook nog eens een mooi 'kijkraampje' om te zien waar je loopt!

Leerdoelen Geen
lengte:ca. 70 cm
EANcode 5414834868968

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.