€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens gymtas Bos
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Lilliputiens gymtas Bos

Artikelnr 86630
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Deze gymtas Bos van Lilliputiens is fantastisch! Mooi qua kleuren en lekker ruim, dus jouw gymspullen zullen er prima inpassen. Met de touwtjes trek je de tas makkelijk dicht en kun je de tas over jouw schouders dragen. Hoe meer spullen je in de tas stopt, hoe meer je tussen de bomen in kunt kijken. De stof zal zich daar uitvouwen zodat jij de personages kunt zien. Zodra je de spullen eruit haalt, zullen de sprookjesfiguren en dieren zich weer achter de bomen verstoppen. Dat is magisch! Net zoals de reflecterende bomen zodat je in het donker ook nog goed zichtbaar bent.

Leerdoelen Geen
afmeting:36 x 38 cm
materiaal:polyester
EANcode 5414834866308

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.