€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Rugzak Anais
Aantal: 1
Uw prijs
44,50

Lilliputiens Rugzak Anais

Artikelnr 84438
Levertijd Direct leverbaar
€ 44,50

Zorg dat je altijd al je spulletjes bij je hebt met deze mooie rugzak Anaïs van Lilliputiens (84438)! Deze vrolijke koraalroze rugzak is gemakkelijk te herkennen aan de vrolijke flamingo op de voorkant, die je met een magneetje naar voren kan trekken om een geheim extra vakje te openen! Neem de rugzak Anaïs mee naar school, naar opa en oma, op vakantie of op avontuur!

Leerdoelen Geen
Afmetingen:23 x 26 x 12 cm
Materiaal:polyester
EANcode 5414834844382

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.