€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sigikid Beasts sleutelhanger berenpoot
Aantal: 1
Uw prijs
8,95

Sigikid Beasts sleutelhanger berenpoot

Artikelnr 41366
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,95

Met deze stoere, knuffelige sleutelhanger van de Beasts collectie van Sigikid (41366) kun je voor de dag komen. En je zult je sleutel of sleutels niet zo snel kwijtraken, want met deze berenpoot eraan vast, zie je 'm vast snel liggen! Het donkere stofje voelt gelukkig wel fijn aan. Sigikid heeft ook een hele serie stoere en een beetje gekke knuffels van dezelfde Beasts collectie.

Leerdoelen Geen
Afmetingen:10 x 6,5 cm
EANcode 4001190413669

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.