€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Terra Kids Multifunctionele Rugzak
Aantal: 1
Uw prijs
59,95

Haba Terra Kids Multifunctionele Rugzak

Artikelnr 4111
Levertijd Direct leverbaar
€ 59,95

Met deze stoere multifunctionele rugzak van Terra Kids van Haba (4111) ben je op alles voorbereid! Deze stevige rugzak heeft twee grote verdeelvakken waar ontzettend veel inpast, een groot vak voorop voor kaarten, een kleiner vak voorop en nóg twee kleine vakjes met rits aan de zijkanten. De rugzak heeft allerlei riempjes waarmee je de boel stevig kunt aantrekken, zodat er niets wiebelt en je stevig door kunt lopen. De bovenste flap maak je ook met een kliksysteem vast zodat je spullen goed beschermd zijn. De gevoerde rug heeft een ergonomische gevormd ventilatiesysteem, de schouderbanden zijn gevoerd en verstelbaar en de onderkant is gecoat en bevat een regenhoes voor slecht weer. Aan de bovenkant zit ook een aluminium haak waar je iets aan kunt hangen: meer dan genoeg plekjes om al jouw spullen op te bergen! Je bent zeker voorbereid voor elk avontuur met deze stevige multifunctionele rugzak!

Leerdoelen Geen
Hoogte:47 cm
EANcode 4010168041117

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.