€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Terra Kids Toilettas
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Haba Terra Kids Toilettas

Artikelnr 4101
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Met deze handige ophangbare toilettas van Haba Terra Kids (4101) heb je altijd al je spulletjes bij de hand! De toilettas heeft twee losse vakken met ritsen en gaas, en kan aan de haak opgehangen worden. Zo kun je goed zien wat je allemaal ingepakt hebt! De Terra Kids tassen hebben een stoere uitstraling en zijn stevig en praktisch gemaakt.

Leerdoelen Geen
Afmetingen:20 x 20 x 8 cm
EANcode 4010168041018

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.