€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Schoudertas Olaf Laola
Aantal: 1
Uw prijs
26,95

Schoudertas Olaf Laola

Artikelnr 23924
Levertijd Direct leverbaar
€ 26,95

Deze schoudertas van Sigikid is niet alleen handig, maar ook nog eens mooi. Er past precies een broodtrommel en een beker in, en ook een hapje kan er nog bij! De tas heeft 1 groot vak. In de voorflap kun je voor het raampje je eigen foto plaatsen, zodat je tas altijd makkelijk terug te vinden is. Ook zit er in de flap nog een rits, zodat je naar je fietssleutel nooit hoeft te zoeken. De reflectiestreep voorop de tas zorgt ervoor dat je goed te zien bent in het donker. Aan de achterkant is nog een vakje voor je naam en telefoonnummer en nóg een extra ritsvak voor bijvoorbeeld je portemonnee.

Leerdoelen Geen
afmeting:24 x 9 x 25 cm
kleur:
blauw-grijs
EANcode 4001190239245

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.