€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco sieradenmuziekdoos prinsessenkoets
Aantal: 1
Uw prijs
27,95

Djeco sieradenmuziekdoos prinsessenkoets

Artikelnr DJ06604
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,95

Dit prachtige muziekdoosje van Djeco (DJ06604), is prachtig uitgevoerd in een prinsessenkoets, sprookjeskoets . Als je de prinsessenkoets openmaakt zie je een bloemvormig spiegeltje en er draait een schattig prinsesje in rond. Dit muziekdoosje zal voor vele meisjes een magisch kado zijn. De binnenkant van prinsessenkoets muziekdoosje is zachtroze bekleed, hierin kun je je sieraden mooi opbergen. Open de deksel en luister naar het prachtige muziekje "Let Me Call You Sweetheart- Leo Friedman" terwijl het danseresje mooie pirouetten maakt. In de deksel zit een spiegeltje in de vorm van een bloem waarin je de danseres ook goed kunt bekijken. In het doosje is genoeg plek voor jouw sieraden. Een prachtig sieraden- en muziekdoosje voor op jouw kamer in zachtgroen,roze accenten.

Leerdoelen Klank en ritme
Afmeting koets:17,5 x 14,5 x 8 cm.
EANcode 3070900066045

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.