€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Sieradenmuziekdoosje danseres hartmodel
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Djeco Sieradenmuziekdoosje danseres hartmodel

Artikelnr DJ06602
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

Dit mooie hartvormige, mintgroene muziekdoosje van Djeco (DJ06602) met erin een danseres is voor vele meisjes een magisch kado. De binnenkant van het hartvormige muziekdoosje is hardroze bekleed, hierin kun je je sieraden mooi opbergen. Open de deksel en luister naar het prachtige muziekje "Aufforderung zum Tanz- Carl Maria von Weber" terwijl het danseresje mooie pirouetten maakt. In de deksel zit een spiegeltje in de vorm van een hart waarin je de danseres ook goed kunt bekijken. In het doosje is genoeg plek voor jouw sieraden. Een prachtig sieraden- en muziekdoosje voor op jouw kamer in mintgroen met groen accenten.

Leerdoelen Klank en ritme
Afmeting muziekdoosje:14,5 cm x 13,5 cm. x 9 cm
EANcode 3070900066021

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.