€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Muziekdoosje Prinses
Aantal: 1
Uw prijs
25,95

Muziekdoosje Prinses

Artikelnr DJ06599
Levertijd Direct leverbaar
€ 25,95

Een prachtig muziekje, een dansende prinses en plek voor je lievelingssieraden. Het muziekdoosje met prinses van Djeco. Hij is ontzettend mooi vormgegeven met mooie bloemen, vlinders en vogels. In het gras zit een konijntje en de bijtjes vliegen voorbij. Zodra je het doosje openklapt begint het muziekje te spelen en de prinses te dansen. Met haar prachtige jurk zwiert ze in het rond. Links in het doosje van Djeco kun je al je mooiste ringen opbergen. Er is een bakje voor je armbandjes en je kettingen en als dat nog niet genoeg ruimte was is er ook een laatje wat je kunt openen om spulletjes in op te bergen. Het muziekdoosje van Djeco staat prachtig op je kamer, speelt muziek en is ook nog ontzettend praktisch. Mag hij op jou bureau staan?

Leerdoelen Geen
EANcode 3070900065994

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.