€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Muziekeieren
Aantal: 1
Uw prijs
32,50

Muziekeieren

Artikelnr 7733
Levertijd Direct leverbaar
€ 32,50

Deze eieren maken muziek....rammelen,ratelen, klepperen, piepen of rinkelen, wat je wilt. Elk muziekei maakt een ander geluid. Of er nu één of twee tegelijk worden geschud, ze zorgen voor een heleboel ritmisch plezier en bevorderen de muzikale vorming van je kleintje. Zo wordt muziek maken kinderspel!! De eieren zijn gemaakt van beukenhout en hebben een doorsnede van 4,5 cm.

Leerdoelen Klank en ritme, Gevoel en impuls
EANcode 4010168077338

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.