€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Ovale Xylofoon
Aantal: 1
Uw prijs
32,50

Plan Toys Ovale Xylofoon

Artikelnr 6441
Levertijd Direct leverbaar
€ 32,50

Deze houten xylofoon met stok van het merk Plan Toys (6441) uit de serie Orchard, zal je kleintje uitdagen tot muziek maken. Wat je kleintje een natuurlijk gevoel van harmonie en ritme zal bijbrengen. Met deze houten xylofoon kunnen jonge kinderen hun eerste ervaringen opdoen met klanken en het maken van een eenvoudig ritme. Het is voor jonge kinderen al een hele kunst om met het stokje op de xylofoon te slaan, een leuke oefening voor de motoriek en de ooghand-coordinatie. Daarnaast kan het ook nog grappig zijn om op deze manier de kleuren te oefenen. Al het speelgoed van Plan Toys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch "vriendelijke" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Klank en ritme, Grove motoriek en beweging, Gevoel en impuls, Behendigheid
Afmeting:28 x 18 x 7 cm.
Leeftijd:vanaf 1 jaar
EANcode 8854740064417

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.