€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Tamboerijn
Aantal: 1
Uw prijs
23,95

Tamboerijn

Artikelnr 6426
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,95

Schud, sla en beweeg de tamboerijn van Plantoys voor mooie klanken. Zet een ritme in laat de belletjes rinkelen. De tamboerijn van Plantoys heeft een gele bovenkant wat hem een vrolijk uiterlijk geeft. Leer de klanken kennen en liedjes na te spelen. Richt een band op of speel alleen. Muziek maken maar!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Klank en ritme
EANcode 8854740064264

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.