€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Houten handtrommel
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Houten handtrommel

Artikelnr 6423
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,95

Deze mooie houten handtrommel van Plan Toys bevorderd op een leuke manier het klank en ritme gevoel van kinderen. Door met de vingers de trommelen leren zelfs de allerkleinste snel een gevoel van ritme.

Leerdoelen Klank en ritme
MateriaalHout
Afmetingen21 x 9 cm
EANcode 8854740064233

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.