€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Houten trommel
Aantal: 1
Uw prijs
32,50

Houten trommel

Artikelnr 6404
Levertijd Direct leverbaar
€ 32,50

Uit deze mooie houten trommel kun je verschillende warme klanken toveren. De klankkast is geheel van hout gemaakt en door met het stokje op verschillende plaatsen te trommelen, zul je merken dat de klanken steeds anders zijn. Het stokje heeft een rubberen balletje aan het uiteinde waardoor het geluid subtiel is. Een leuk instrument om te spelen met klank en ritme!Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch \"vriendelijke\" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout.

Leerdoelen Klank en ritme
Type kindAlle kinderen
Afmetingdiameter 16 cm en hoogte 7,5 cm
EANcode 8854740064042

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.