€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Walvis fluitje
Aantal: 1
Uw prijs
3,95

Plan Toys Walvis fluitje

Artikelnr 4606
Levertijd Direct leverbaar
€ 3,95

Fluiten met deze houten walvis van Plan Toys (4606) kan echt! Je blaast op zijn mond en uit het gaatje op zijn rug komt dan een mooi geluidje. Het lijkt wel of je hem laat praten! Plan Toys gebruikt het hout van de rubberboom, dat er om bekend staat niet te splinteren. Een mooi duurzaam product dat niet alleen leuk is om geluid mee te maken, maar ook mooi staat als accessoire op een kinderkamer bijvoorbeeld. Het Plan Toys fluitje is dus wellicht precies wat voor jou.

Leerdoelen Klank en ritme
Materiaal:hout van de rubberboom
Afmetingen:ca. 7 x 6 x 3,8 cm (l x b x h)
EANcode 8854740046062

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.