€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Muziekhamerbank Kikkerconcert
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Haba Muziekhamerbank Kikkerconcert

Artikelnr 304271
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Deze hamerbank 'Kikkerconcert' van Haba (304271) met bal maakt een mooi geluid als je de bal erdoorheen slaat en hij over de metallofoon rolt. Hoe leuk is dat? Natuurlijk kun je de metallofoon ook uit de hamerbank halen om een leuk muziekje te maken. Deze combinatie van xylofoon en hamerbank is erg goed voor de motoriek, en je kunt er als dreumes en peuter heerlijk jouw energie in kwijt. Het hamerbankje is versierd met 2 vrolijke kikkers. Veel jonge kinderen vinden timmeren een fantastische activiteit.

Leerdoelen Klank en ritme, Grove motoriek en beweging, Concentratie, Behendigheid
Materiaal:Beukenhout, metaal, vilt, multiplex
Afmeting:26 x 13 x 23 cm.
Bal:doorsnee 4,6 cm.
EANcode 4010168241135

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.