€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Muziekkrokodil
Aantal: 1
Uw prijs
47,50

Muziekkrokodil

Artikelnr 302566
Levertijd direct leverbaar
€ 47,50

Met deze vrolijke krokodil van Haba is het altijd feest! Hij zal met zijn mooie en kleurrijke uiterlijk direct de aandacht van jonge kinderen trekken. Wat valt er veel te ontdekken aan dit muzikale dier! Twee trommelstokjes, een trom, een metallofoon op zijn rug, een belletje in zijn staart en een ratel/ rasp op zijn neus. Doordat er twee stokjes bij zitten, kunnen er zelfs twee kinderen tegelijk aan de slag met muziek maken. De stokjes kunnen na afloop mooi in de bek van de krokodil opgeborgen worden. Uren speelplezier en het bevordert ook nog zeer zeker de muzikale vorming van uw kind!

Leerdoelen Fijne motoriek, Klank en ritme, Onderzoeksdrang
afmeting:48 x 18 x 8 m (l x b x h)
materiaal:beukenhout, multiplex, metaal
EANcode 4010168224398

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.