€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mobiel Bloemenvlinder
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Mobiel Bloemenvlinder

Artikelnr 3735
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,95

Vrolijk fladderen de gekleurde vlinders boven het bedje of het aankleedblad. De vlinders zijn met magneetjes aan de mobile bevestigd en kunnen er gemakkelijk afgepakt worden zo worden het plotseling leuke grijpdingen die piepen, knisperen of rammelen!

Leerdoelen Geen
MateriaalKatoen, fleece
Type kindAlle kinderen
Afmetingca. 50 cm.
EANcode 4010168037356

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.