€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mobile Regenboogballen
Aantal: 1
Uw prijs
39,90

Mobile Regenboogballen

Artikelnr 300331
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,90

Een mooie blikvanger voor op een kinderkamer, maar zelfs voor oudere kinderen en volwassenen is deze mobile nog mooi. De gekleurde ballen van groot naar klein, bewegen vrolijk door de lucht. Een vrolijk en stijlvol object in iedere kamer!

Leerdoelen Geen
Materiaalbeukenhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting35 x 35 cm
EANcode 4010168210254

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.