€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys tafel en stoel zwart
Aantal: 1
Uw prijs
175,00

Plan Toys tafel en stoel zwart

Artikelnr 8703
Levertijd Leverbaar vanaf 26 juni 2019
€ 175,-

Een eigen plekje om te knutselen, te tekenen of met je auto's te racen. Een prachtige houten tafel van Plan Toys met bijpassende stoel. De tafel is van blank hout van de rubberboom,met een zwart blad. Een ontzettend leuk detail van de tafel is dat je op het zwarte blad kunt tekenen met krijt. Eindeloos tekenen dus! De tafel van Plan Toys is naast super leuk ook ontzettend praktisch. Onder het blad zitten 2 diepe vakken waarin je allerlei spullen kunt opbergen. Je krijtjes bijvoorbeeld. De blankhouten stoel is niet heel hoog waardoor kinderen er makkelijk zelf op kunnen gaan zitten zonder te klimmen of opgetild te moeten worden. Een lekkere plek om zelfstandig te spelen. Zet jij hem op je slaapkamer of toch in de woonkamer?

Leerdoelen Geen
Afmeting stoel:28 cm x 25,5 cm x 35,5 cm
Afmeting tafel: 52 cm x 49 cm x 44 cm
EANcode 8854740087034

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.