€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Meetlat Georges
Aantal: 1
Uw prijs
34,90

Meetlat Georges

Artikelnr 86865
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,90

Deze meetlat Maki,Georges is een sieraad voor de kinderkamer, dat kan met recht gezegd worden van deze prachtige stoffen meetlat van Lilliputiens uit de uitgebreide Georges-serie. Kijken of je weer wat gegroeid bent is met deze meetlat steeds een feestje. Je kunt een foto van jezelf en/of van je broertjes en zusjes in 1 van de 3 fotohoesjes plaatsen. Deze fotohoesjes hebben leuke elementen van een leeuw, konijn en kameleon. Wordt maar gauw groot! Meetlat Georges kan je meten tot 140cm.

Leerdoelen Geen
Materiaal:Polyester
Afmeting:50 tot 140 cm meetbereik
EANcode 5414834868654

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.