€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Karretje met krijtbord
Aantal: 1
Uw prijs
69,95

Plan Toys Karretje met krijtbord

Artikelnr 8619
Levertijd Direct leverbaar
€ 69,95

Deze houten opbergkar van Plan Toys (8619) zal leuk zijn om je speelgoed overal mee naar toe te nemen voor je kleintje. Aan het stevige trekkoord rolt het wagentje rustig achter zijn baasje aan. De zwarte zijkanten van het karretje zijn bedekt met een krijtbordlaag, waardoor er met krijtjes op getekend en geschreven kan worden! Zo krijgt het karretje elke dag een andere gedaante. Eindeloos speelplezier is gegarandeerd met deze stevige houten opbergkar van Plan Toys.

Leerdoelen Geen
Materiaal:duurzaam rubberboomhout en verf op waterbasis
EANcode 8854740086198

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.