€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Een Jaartje rond 'blauw'
Aantal: 1
Uw prijs
52,99

Een Jaartje rond 'blauw'

Artikelnr 83144
Levertijd Direct leverbaar
€ 52,99

Op deze prachtige jaarkalender van Lilliputiens (83144) kun je naast de datum en de dag van de week ook de maanden en seizoenen en het weer bijhouden. Met de stoffen wijzer kun je dit aangeven op de maanden- en seizoenklok in het midden van deze kalender. De extra kaartjes van de activiteiten, het weer , jaartal en humeur zitten opgeborgen achter de maanden- en seizoenenklok. Je bevestigd de kaartjes door middel van klittenband op het bord. Het is een prachtig hulpmiddel om kinderen spelenderwijs het begrip tijd bij te brengen. Er is zelfs een plaatsje om belangrijke activiteiten aan te geven zoals het vieren van een verjaardag. En humeur plaatjes kun je erbij plakken. Zo kunnen kinderen ook de begrippen 'gisteren', 'vandaag' en 'morgen' leren kennen. En je kunt zelfs de datum aangeven. Erg leuk voor thuis, maar ook heel geschikt voor een peuterspeelzaal en op school. Stoffenspeelgoed van Lilliputiens is met erg veel oog voor detail afgewerkt. De gebruikte materialen zijn altijd van een mooie en goede kwaliteit.

Leerdoelen Ordenen, Denken en gedrag
MateriaalPolyester en katoen, kaartjes van dik karton
Type kindAlle kinderen
Afmeting46 X 59 cm.
Kalender bestaat uit:3 kaartjes (gisteren,vandaag en morgen), 1 kaartje om de datum op aan te geven, 6 weer kaartjes, 12 kaartjes met verschillende activiteiten, 2 kaartjes om zelf het jaartal op aan te geven, 5 humeur kaartjes
EANcode 5414834831443

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.