€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kapstok Arendsoog
Aantal: 1
Uw prijs
53,96

Kapstok Arendsoog

Artikelnr 7997
Levertijd Direct leverbaar
€ 53,96

Deze prachtige kapstok Arendsoog van HABA is een waar sierraad op elke jongenskamer. Met zes haken en een breedte van 70 cm. kun je er met gemak al je jassen incusief de verentooi aan ophangen opgeruimd staat netjes.De kapstok is gemaakt van oerdegelijk berken en beukenhout

Leerdoelen Geen
MateriaalBeukenhout, Berkenhout
Type kindAlle kinderen
Afmeting70 X 35 cm.
EANcode 4010168079974

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.