€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Nachtlampje Beschermengeltjes
Aantal: 1
Uw prijs
19,50

Haba Nachtlampje Beschermengeltjes

Artikelnr 302286
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,50

Met dit bijzondere nachtlampje is is het donker niet meer zo spannend en is inslapen geen probleem meer. Stop het lampje in een stopcontact en draai het lampje in de richting van de muur of het plafond zodat het licht daarop geprojecteerd kan worden. Door de ingebouwde lichtsensor gaat het lampje vanzelf aan zodra het donker wordt. Fijn zacht licht en een keuze uit zes verschillende mooie afbeeldingen van beschermengeltjes, zullen je kind stuk voor stuk een veilig gevoel geven.

Leerdoelen Geen
Afmetingen:12 x 9,5 x 4,5 cm
EANcode 4010168221892

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.