€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Nachtlampje welterusten-draken
Aantal: 1
Uw prijs
19,50

Nachtlampje welterusten-draken

Artikelnr 301993
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,50

Met dit bijzondere nachtlampje is inslapen geen probleem meer en is het donker niet meer zo spannend. Stop het lampje in een stopcontact en draai het lampje in de richting van een muur of het plafond zodat het licht daarop geprojecteerd kan worden. Het lampje heeft een lichtsensor zodat het vanzelf aangaat zodra het donker wordt. Fijn zacht licht en een keuze uit zes verschillende mooie afbeeldingen van de welterusten-draakjes, die stuk voor stuk kinderen een veilig gevoel zullen geven.

Leerdoelen Geen
EANcode 4010168219288

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.