€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Koffiemachine
Aantal: 1
Uw prijs
39,50

Koffiemachine

Artikelnr TV299
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,50

Het is als kind natuurlijk helemaal fantastisch om koffie te kunnen zetten net zoals papa en mama! Met deze koffiemachine kun je de heerlijkste 'doe-alsof kopjes koffie' maken. Je kunt kiezen uit 5 verschillende koffiesmaken en sterktes. Je stopt de koffie in de houder, draait aan de hendel om koffiebonen te malen of melk op te kloppen voor cappucino.....druk op wat knopjes en vergeet dan vooral het kopje er niet onder te zetten. Er zitten 2 leuke kopjes bij en een mooie lepel, dus je kunt ook gezellig samen koffie drinken.Het speelgoed van Le Toy Van is gemaakt van rubberwood. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch \"vriendelijke\" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout.Het speelgoed wordt ontworpen in Engeland en gemaakt in Indonesiƫ, geheel ethisch verantwoord.

Leerdoelen Rollenspel
Materiaalbeschilderd rubberwood
Type kindAlle kinderen
Afmeting22 x 13 cm
EANcode 5060023412995

Over Le Toy Van

Le Toy Van is een Engelse speelgoedfabrikant van vrolijk beschilderd houten speelgoed. Het speelgoed van Le Toy Van stimuleert kinderen vooral om te spelen in rollenspel en zo ook hun fantasie te prikkelen. Bij het zien van de poppenhuizen, poppenhuispopjes, kastelen en keukenspulletjes, gebeurt dit ook wel vrijwel meteen.
Het speelgoed van Le Toy Van is gemaakt van rubberwood. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch "vriendelijke" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie.
Het speelgoed wordt ontworpen in Engeland en gemaakt in Indonesië, geheel onder ethisch verantwoorde voorwaarden.