€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Taartenwinkel Tom en Charlotte
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Taartenwinkel Tom en Charlotte

Artikelnr DJ06610
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Een chocoladetaart of toch een met aardbeien en slagroom? Welkom in de taartenwinkel van Djeco. Welke taarten bak jij vandaag? Kijk op het recepten kaartje en stapel vervolgens alle taartlagen in de goede volgorde op elkaar of maak je eigen recept. Dat wordt smullen! In de taartenwinkel van Djeco zijn alle taartjes gemaakt van hout en vilt. Wanneer de winkel gaat sluiten kun je alles makkelijk opbergen in de doos. De doos is zo ontwikkeld dat je de boven en onderkant neer kunt zetten waardoor de winkel net echt lijkt. Eet smakelijk!

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Concentratie
Afmeting doos:20 cm x 17 cm
EANcode 3070900066106

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.