€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Groentekistje
Aantal: 1
Uw prijs
18,50

Haba Groentekistje

Artikelnr 7802
Levertijd Direct leverbaar
€ 18,50

Dit kistje gevuld met diverse houten groenten van Haba (7802) is erg leuk om mee te koken in je speel-keukentje of om te verkopen in je speel-winkeltje of marktkraampje. Wat ga je vandaag koken???? Ga je wortelen, tomaten, aardappelen of komkommers bereiden. Of verkopen in je marktkraampje?

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Afmeting kistje:11,5 cm. x 8 cm. x 4 cm.
aardappel:6 cm.
wortel, komkommer: 8 cm.
tomaat:4 cm.
EANcode 4010168078021

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.