€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Groentekraam de vrolijke wortel
Aantal: 1
Uw prijs
37,35

Groentekraam de vrolijke wortel

Artikelnr 7300
Levertijd Direct leverbaar
€ 37,35

Vandaag is de weekmarkt en marktkraam De Vrolijke Wortel heeft een heleboel vers fruit en knapperige groente in zijn kraam. De klanten staan in de rij voor de kraam want ze hebben een heleboel spullen op hun boodschappenlijstje staan. Deze Biofino speelset is ideaal voor alle kleine marktkooplui: ze kunnen zelf aan het handelen en bepalen zelf hun prijs of ze spelen het vrolijke regelspel.Inhoud: 1 marktkraam, 5 peultjes, 3 aardbeien, 3 eieren, 2 aardapples, 2 paprika's, 1 wortel 1 set muntjes 1 set kaarten met boodschappenlijstjes, 1 dobbelsteen , spelregelsKijk ook eens naar alle andere Biofino artikelen van Haba

Leerdoelen Rollenspel
MateriaalVelours
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 16 cm cm lang
EANcode 4010168073002

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.