€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Slakom zomermagie
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Slakom zomermagie

Artikelnr 5615
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

De teddy heeft een heerlijke salade klaargemaakt. Uit deze prachtige slakom smaakt alles twee keer zo lekker. Inhoud: slakom Zomermagie, slabladen, olijfschijfjes, champignonschijfjes, uienringen en tomaatschijfjes.Wordt geleverd met onbreekbaar melamine schaaltje.

Leerdoelen Rollenspel
MateriaalMelamine, vilt
Type kindAlle kinderen
AfmetingSlakom ca. 12 cm.
EANcode 4010168056159

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.