€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Sushi set
Aantal: 1
Uw prijs
39,50

Plan Toys Sushi set

Artikelnr 3627
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,50

Maak de lekkerste sushi met deze houten speelgoed Sushi set van Plan Toys (3627)! Als variatie op de bekende doorsnij groenten met klittenband is deze kookset, waarbij je houten sushi kunt maken, ontwikkeld door Plan Toys. Plak de verschillende stukjes vis op de rijstballetjes, leg de sushi's klaar op het plankje, doe er nog een drupje sojasaus op en snoepen maar! Ook het zwarte zeewier is gemaakt van klittenband, waardoor het gemakkelijk vast te maken is en de fijne motoriek getraind kan worden. Het houten speelgoed van Plan Toys wordt volledig duurzaam ontwikkeld en is daardoor een mooie keus voor de toekomst. Deze sushi set is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek
EANcode 8854740036278

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.