€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plantoys Cupcake set
Aantal: 1
Uw prijs
39,50

Plantoys Cupcake set

Artikelnr 3626
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,50

Met deze cupcake set (14 delig)van Plan Toys (3626) zal je kleintje graag in de keuken bezig zijn. Een leuke uitbreiding voor het speelgoed keukentje . Kneed het bloem, rol het deeg en stop het in de cupcake vormpjes. Met de garde kunnen ze de slagroom kloppen en dan in de slagroomspuit en dan de cupcakes versieren. Ze zullen je graag laten proeven hoe lekker de cakejes gelukt zijn. En ze oefenen spelenderwijs ook de oog- handcoördinatie en fijne motoriek.

Leerdoelen Rollenspel, Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Fantasie
Inhoud:twee cupcakes, dienblad, garde, spatel, twee toefjes slagroom, ovenwant, zakje met kunstdeeg en een beslagkom
Afmeting : 23 x 19 x 7,5 cm.
EANcode 8854740036261

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.