€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Broodbak set
Aantal: 1
Uw prijs
39,50

Plan Toys Broodbak set

Artikelnr 3625
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,50

Bak zelf je eigen houten broodjes met deze leuke broodbak speelset van Plan Toys (3625)! Voel je een échte bakker en doorloop alle stappen om broodjes te bakken. Kneed het zachte deegballetje, stuif het bloem uit de zak in de rondte, rol het deeg met de deegroller en bak er vervolgens een écht broodje van in het bakblik! Gebruik voorzichtig de ovenhandschoen, zodat je je handjes niet brandt, en snijd het verse brood in lekker dikke plakken! Het brood knispert van versheid als je het doorsnijdt. Mmmm... Dat wordt lekker!! Deze mooie broodbakset van Plan Toys is een superleuke en leerzame toevoeging aan elk keukentje. Een leuk cadeautje voor kinderen vanaf 2 jaar.

Leerdoelen Geen
EANcode 8854740036254

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.