€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plantoys Classic Tea Set
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Plantoys Classic Tea Set

Artikelnr 3617
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,95

Schenk thee voor al je vriendjes met deze klassieke, oosters geïnspireerde houten theeset van Plan Toys (3617)! Dit duurzame theeserviesje bestaat uit een dienblaadje, twee kopjes, een suikerpotje met dekseltje, een lepeltje en een natuurlijk een mooie houten theepot. De dekseltjes van de theepot en suikerpot zijn afneembaar; je kunt er uren mee spelen! Het theesetje is trendy gekleurd in grijstinten en blank hout. Maak elk keukentje en elke poppenhoek meteen compleet met dit mooie duurzame product van Plan Toys.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Materiaal:Rubberhout
Afmetingen:Diameter dienblad 18 cm
EANcode 8854740036179

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.