€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plantoys Thee set
Aantal: 1
Uw prijs
37,50

Plantoys Thee set

Artikelnr 3616
Levertijd Direct leverbaar
€ 37,50

Tijd voor thee! Drink thee met al je vriendjes, knuffels, poppen, ouders, opa's en oma's met dit mooie houten theeserviesje van Plan Toys (3616)! Het blanke hout van deze theekopjes heeft een rustige aanblik en een fijne zachte afwerking. Gebruik ieder een eigen theezakje, waar een vilten kaartje aan vast zit. Suiker of melk in de thee? Roer maar netjes met het roerstaafje, en schenk de ander nog eventjes bij. Dit lieve, tijdloze theesetje van Plan Toys is een prachtig cadeautje voor kinderen vanaf 2 jaar. Het houten speelgoed van Plan Toys wordt volledig duurzaam ontwikkeld en is daarmee een verantwoorde keuze voor de toekomst.

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
EANcode 8854740036162

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.