€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Sandwich
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Plan Toys Sandwich

Artikelnr 3612
Levertijd Direct Leverbaar
€ 19,95

Het is lunchtijd! Wie lust er een lekkere sandwich? Met deze leuke boterhammen van Plan Toys (3612) maak je een gezond middagmaaltje voor jezelf, je vriendjes, ouders of je knuffels! Dit houten setje is een leuke toevoeging aan elke speelwinkel of keukentje, en is duurzaam geproduceerd. Plan Toys biedt een prachtige lijn houten speelgoed waarmee je speelt en leert over gezond eten en drinken. Dit boterhammen setje bevat vier sneetjes brood, ham, kaas, en verschillende stukjes groente.

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek
EANcode 8854740036124

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.