€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Ijsjes-set
Aantal: 1
Uw prijs
32,50

Plan Toys Ijsjes-set

Artikelnr 3486
Levertijd Direct leverbaar
€ 32,50

Wie wil er een ijsje? met deze prachtige houten ijsjes-set van Plan Toys kan je je vermaken in je eigen ijswinkel bijvoorbeeld. Deze ijsjes zijn prachtig bedacht door Plan Toys, want niet alleen is het leuk om een rollenspel te spelen, maar ook zijn deze ijsjes nog eens supergoed voor de motoriek! Het vergt namelijk enige vaardigheid om met de ijslepel een bolletje op het hoorntje of op een ander bolletje te plaatsen. Eenmaal goed geplaatst is ook bij dit ijsje een klein beetje recht houden een vereiste om je bolletje niet op de grond te laten vallen voordat je 'm hebt 'opgegegeten'! En bij deze ijsjes-set van Plan Toys zit zelfs ook nog een toefje slagroom, dus je ijsje kan zowel met als zonder slagroom gemaakt worden!

Leerdoelen Rollenspel, Grove motoriek en beweging, Behendigheid
Afmetingen:doos ca. 28 x 19 x 7,5 cm
Materiaal:hout (rubberwood)
EANcode 8854740034861

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.