€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Groente doorsnijset
Aantal: 1
Uw prijs
27,95

Plan Toys Groente doorsnijset

Artikelnr 3431
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,95

Wat koken we vandaag met deze 5 kleuren rubberhouten groenten set van Plantoys (3431)? Een soepje of een lekkere wokschotel. Je kleintje zal zich al snel een echte kok voelen. Een broccoli, rode kool, pompoen, paprika of knoflook. De groenten gemaakt van duurzaam rubberhout zijn prachtig vormgegeven en zeer realistisch. Je kind zal eindeloos groenten snijden en bereiden in zijn keukentje.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie, Behendigheid
Materiaal:rubberhout
Mesje:12 cm. lang
Gemiddelde afmetingen groente:doorsnee 6-8 cm.
EANcode 8854740034311

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.