€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Speelset Slamix
Aantal: 1
Uw prijs
21,50

Haba Speelset Slamix

Artikelnr 306437
Levertijd Direct leverbaar
€ 21,50

Deze gezonde speelset slamix van Haba (306437) bevat alles wat een lekkere salade nodig heeft: tomaatjes, diverse slasoorten, worteltjes en natuurlijk een vergiet om alles eerst goed te wassen. Ook bevat de set een mes om de tomaat in stukken te snijden. Erg leuk voor in een keukentje of winkel.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting;
Inhoud:1 x vergiet, 4 stukken tomaat, 2 blaadjes radicchio, 4 blaadjes sla, 3 blaadjes basilicum, 3 blaadjes peterselie, 8 plakjes wortel en 1 mes
aantal stuks:30
EANcode 4010168258881

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.