€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Ijshoorntjes
Aantal: 1
Uw prijs
23,50

Haba Ijshoorntjes

Artikelnr 306436
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,50

Een musthave set voor ijsjesliefhebbers! Elk kind vind het leuk om ijsjes te maken. Met deze duurzame speelset Ijshoorntjes maken van Haba Biofino (306436) gaat dat prima lukken. De bolletjes ijs kun je door middel van klittenband aan elkaar maken of een topping erop Superleuk in rollenspellen, laat ze kiezen uit vier verschillende smaken en drie verschillende toppings. De robuust kunststof ijshoorntjes en ijsschep kunnen ook in de zandbak of op het strand gebruikt worden.

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Materiaal:polyester, PP
Afmetingen:doorsede 6,5 cm. ijshoorntje 12 cm. lang en ijsschep 15 cm. lang
Inhoud:2 ijshoorntjes, 1 ijsschep, 4 bolletjes ijs, 3 toppings, 1 toefje slagroom
EANcode 4010168258874

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.