€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Speelgoed servies Paardenbloemdroom
Aantal: 1
Uw prijs
44,95

Speelgoed servies Paardenbloemdroom

Artikelnr 302121
Levertijd Direct leverbaar
€ 44,95

Met dit serviesje Paardenbloemdroom van Haba (302121) zul je graag visite ontvangen. Een kopje thee of koffie maken voor je vriendin of je lievelingspop is geen probleem met deze set. De set bestaat uit twee eet-bordjes met een doorsnee van 14cm., twee kopjes, doorsnede 5,5 cm. met schoteltjes, twee lepeltjes, melkkannetje, suikerpotje en een koffiekan 13 cm hoog. De print op het serviesje is een roze paardenbloem op zachtroze achtergrond geprint en een zachtblauw vlinder in de lucht. Het serviesje is gemaakt van melamine, dus onverwoestbaar. Mag in de vaatwasser, maar niet in de magnetron. Je kunt er als kind ook echt water of /thee uit drinken.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
doorsnede eet-bordje 14 cm.
doorsnede kopje5,5 cm.
Koffiekan13 cm. hoog
EANcode 4010168220468

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.