€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Meel in zakje
Aantal: 1
Uw prijs
4,95

Haba Meel in zakje

Artikelnr 301687
Levertijd Direct leverbaar
€ 4,95

Wat ga jij bakken met dit pak meel van Haba in je eigen speelkeukentje? Een overheerlijke pizza of toch een pannenkoek? Dit pak meel (301687) van de serie Biofino van Haba is leuk voor in je winkeltje of in je keukentje om mee te spelen. Het is een zacht pakje meel.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Afmeting:7 x 12,5 x 4,5 cm.
Materiaal:linnen, polyurethan
EANcode 4010168216676

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.