€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sushi
Aantal: 1
Uw prijs
20,95

Sushi

Artikelnr 301029
Levertijd Direct leverbaar
€ 20,95

Met dit stoffen eetsetje Sushi van Biofino Haba 301029 maak je je eigen lekkere sushi hapjes klaar, geserveerd op een houten plankje, voor in je sushi restaurantje . Erg leuk setje om mee te spelen in je keukentje of restaurantje. Het eten met de bijgeleverde stokjes bevordert ook nog de oog-hand coördinatie.

Leerdoelen Fantasie, Ooghandcoördinatie, Rollenspel
Inhoud:houten plankje, 1 paar stokjes, 1 grote zalmsushi, 4 x rijstrolletjes, 1 wasabidip, 1 kommetje, 1 deko gras
EANcode 4010168201504

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.