€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Melk in fles
Aantal: 1
Uw prijs
13,95

Haba Melk in fles

Artikelnr 300117
Levertijd Direct leverbaar
€ 13,95

Een glas melk, is goed voor elk! De fles melk van Haba. Heerlijk voor bij het ontbijt of om een flesje te maken voor je pop. De fles met melk vult zich op magische wijze telkens opnieuw. Schenk je ook voor je mama een glaasje in? Drinken maar!

Leerdoelen Geen
EANcode 4010168201467

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.