€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Hamburger met frietjes
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Hamburger met frietjes

Artikelnr 1475
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

Maak een heerlijke hamburger speciaal met een blaadje sla, een plakje kaas en een stukje tomaat! De broodjes van de hamburgers blijven met magneten gemakkelijk tegen elkaar plakken. Serveer er ook een lekker bordje frietjes bij.Inhoud: 1 sesambroodje, 2 hamburgers, 1 plak kaas, 1 slablad, 1 schijf tomaat, 1 portie frietjes.

Leerdoelen Rollenspel
MateriaalVelours, vilt
Type kindAlle kinderen
Afmeting7 X 7 cm. (broodje hamburger)
EANcode 4010168014753

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.