€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kerststal om mee te spelen
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Kerststal om mee te spelen

Artikelnr 86598
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,95

Rondom de kerstdagen is het mooi om kinderen het kerstverhaal te vertellen. En wat is er dan leuker dan ook nog te kunnen spelen met de hoofdpersonen uit het verhaal? Dit mooie doosje kan aan de voorkant opengeklapt worden waardoor het een stal wordt. Je zult meteen zien dat de ezel en de os al aanwezig zijn, samen met wat schaapjes staan zij in het stro te wachten op bezoek.(afgebeeld op de stal) Maria en Jozef staan trots te kijken naar hun kindje Jezus die lief ligt te lachen in het kribbetje. De 3 koningen komen op bezoek en ook de herder is aanwezig met een lammetje op zijn nek. Ze zijn allemaal nieuwsgierig naar de nieuwe koning. Leuk om bij het verhaal te gebruiken, en vooral om kinderen er mee te laten spelen. De figuurtjes kunnen ook als vingerpopjes gebruikt worden. In de doos zitten daarnaast nog 4 panelen die aan de stal bevestigd kunnen worden, inclusief 2 bomen waarmee je het decor kunt vergroten en veranderen. Na afloop kun je alle spulletjes weer handig opruimen in de doos die je goed dicht kunt maken met de magneetsluiting. Elk jaar zal dit doosje met plezier weer tevoorschijn worden gehaald!

Leerdoelen Rollenspel
Type kindAlle kinderen
Afmetingstal zonder uitklap 26 x 20 cm, popjes 9 cm
EANcode 5414834865981

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.