€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba houten Kerststal
Aantal: 1
Uw prijs
99,95

Haba houten Kerststal

Artikelnr 304685
Levertijd Direct leverbaar
€ 99,95

Elk jaar opnieuw kan deze moderne,houten kerststal (304685) van Haba 2019, worden uitgestald! De met liefde ontworpen figuren wekken het verhaal van de geboorte van Jezus tot leven. Kinderen kunnen de figuren in hun handjes nemen om het kerstverhaal na te spelen met deze 11 delige kerstgroep van Haba. Deze kerststal 2019, is gemaakt van natuurlijke materialen en er worden veel rechte lijnen, gladde structuren en aardetinten gebruikt. De traditionele kerststal in een modern jasje!

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
materiaalBeukenhout
aantal figuren11
EANcode 4010168243139

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.