€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer lammetje staand
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Ostheimer lammetje staand

Artikelnr 11605
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Een houten wit lammetje van het Duitse merk Ostheimer,wordt met de hand en met de grootst mogelijke zorg gemaakt De verfstoffen die worden gebruikt zijn gifvrij en op waterbasis. De verf en de olie die worden gebruikt sluiten het oppervlak niet af, waardoor het hout blijft ademen.De vorm van de Ostheimer producten hebben altijd rondingen of zijn rond afgewerkt en liggen daarom ook prettig in de hand. Dit voelt prettig in kinderhandjes, maar is ook mooi om naar te kijken.

Leerdoelen Geen
MateriaalAhorn hout
EANcode 4035198116055

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".